The Coolest Way in Scandinavia

NordicThermo Transport Oy

NordicThermo Transport Oy on vuonna 2016 perustettu kuljetusyhtiö. Tarjoamme laadukkaita kuljetuspalveluita ympäri Skandinaviaa. Olemme henkilöstömme omistama suomalainen yritys.

Sloganimme ”The Coolest Way in Scandinavia” on vahva lupaus kaikille asiakkaillemme, jonka eteen teemme töitä kellon ympäri. Tarjoamme turvallisia ja luotettavia logistiikkaratkaisuja kaikissa tilanteissa.

Elintarvikevirasto tarkastaa kalustomme ja terminaalimme säännöllisesti. Viimeisin Oiva-raportti löytyy alla olevasta linkistä.

Laatu- ja ympäristöpolitiikkamme

Noudatamme Suomen lainsäädäntöä sekä kansainvälisiä laatu- ja ympäristöstandardeja että sopimuksia.

Kunnioitamme yleisiä työterveys- ja työturvallisuusstandardeja. Tavoitteenamme on parantaa työskentelytapojamme sekä vähentää liikenteemme ympäristövaikutuksia mahdollisimman paljon.

Tämä varmistetaan suunnitelmallisella ajojärjestelyllä sekä päivittämällä muun muassa uusimpaan käytettävissä olevaan ajoneuvotekniikkaan.

Koko kalustomme on vähäpäästöisiä kuorma-autoja, joissa on Euro 6 -moottori. Suosimme biopolttoaineita kaikkialla Skandinaviassa. Pelkästään tämä voi vähentää hiilidioksidipäästöjä jopa 90%.

Olemme myös asentaneet Econen – GPS-seurannan, joka valvoo polttoaineenkulutusta, tyhjäkäyntiä ja ajonopeutta. Tämä on erittäin tärkeää, kun työskentelemme vahvojen vihreiden arvojen pohjalta.

Henkilökuntamme ja autoilijamme ovat sitoutuneet ottamaan ympäristönäkökohdat huomioon jokapäiväisessä toiminnassaan.

Tärkeä osa politiikkaamme on myös kouluttaa henkilöstömme ajattelemaan ympäristöystävällisesti ja saattaa heidät toimimaan sen mukaan. Jatkuva viestintä ja koulutus auttavat meitä saavuttamaan parempia tuloksia laadun ja ympäristön kestävyyden suhteen.